Gyerekszemmel

Kémiai kísérletek

A mai délután /2017.04.29./a Jászsági Közösségi Házban egy kis kedvicsnálót tartottam a csoportom fiatalabb tagjainak a jövő évi kémia órához.

Adománygyűjtés

 

Bankszámlaszám:

11794008-22221111

Feliratkozás hírlevélre

 
 
 

Adománygyűjtés

 

 

A Csányi Alapítvány a Gyermekekért NIOK (Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány) pályázatra beadott anyaga pozitív elbírálásban részesült, így megkaptuk a lehetőséget, hogy a jövőben az Adhat-vonal intézményén keresztül adományokat gyűjthessünk az Alapítvány számára.

Bízunk benne, hogy egyetért célkitűzésünkkel és egy-egy telefonhívással, valamint adományával Ön is hozzájárul terveink megvalósításához. Hívásával 250 Ft-tal támogatja az Alapítvány munkáját. Köszönjük támogatását!

obka

A pályázati anyagunk a nonprofit.hu oldalon vagy az alábbi linken megtekinthető.

adhat_logo

A 2013. évben beérkező adományokra vonatkozó beszámoló itt tekinthető meg.

 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Csányi Alapítvány Életút Programját, hogy a hátrányos helyzetű, tehetséges gyermekek ne kallódjanak el Magyarországon.

Adószám: 18186464-1-43
Bankszámlaszám: 11794008-22221111

Tudnivalók az 1% felajánlásáról:
- Amennyiben Ön már leadta adóbevallását, de még nem rendelkezett adójának 1%-áról, május 20-ig van lehetősége postai úton vagy elektronikus formában feladni a rendelkezést, mely letölthető innen.

- Ha Ön egyéni vállalakozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását, és vele együtt az adója 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot. Ez innen tölthető le.

- Amennyiben Ön magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adója 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, azt május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz. Kérjük, töltse ki a nyilatkozatot, vagy töltse le innen.

- Amennyiben Ön elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2010. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Ebben az esetben adójának 1 %-áról az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet. Kérjük, itt írja be alapítványunk adószámát: 18186464-1-43

- Amennyiben Ön postai úton küldi el az adóbevallását vagy a rendelkezését, a nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abban a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

FONTOS!
A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékon tüntesse fel NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalt pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ!

Anyagi támogatás: A Csányi Alapítvány ügyének támogatására banki átutalással is lehetősége van.

Bankszámlaszám: 11794008-22221111

Köszönjük minden kedves támogatónknak a nagyvonalú segítséget!

« Vissza