Tanévindító grillezés Kaposváron

Grillpartival indította a 2024/25-ös tanévet a Kaposvár 1-es csoportja a Kaposvári Közösségi Házban. A gyerekeknek volt mesélnivalójuk bőven, hiszen régóta nem találkoztak egymással. A fiatalok lelkesen mesélték a nyári élményeiket és osztották meg egymással, hogy mi történt velük az elmúlt hetekben. A délután folyamán megbeszéltük közösen, hogy mi várható ebben a tanévben, milyen projektekkel foglalkozunk, milyen feladataik lesznek idén.

Néhány kisfilmet is megnéztünk közösen, ami az össz-művészeti táborban készült. Miután mindent megtárgyaltunk, indulhatott a grillezés, amelyben a csoport tagjai aktívan segédkeztek. Sültek a virslik, pirultak a kiflik, készült a saláta, amiből szinte semmi nem maradt, mert mindent megettek a gyerekek.

„Nagyon jól éreztem magam a grillpartinkon. Örülök, hogy végre találkozhattam a többiekkel és tudtunk kicsit beszélni. A grillezésben is segítettem és mondhatom tényleg nagyon-nagyon finomak lettek a hot-dogok, amiket közösen készítettünk. Sok feladat vár ránk idén, hiszen új projektet kezdünk és a nyelvi versenyre is jelentkezünk, de nagyon várom már. ” Jakab Olivér, Kaposvár 1-es csoport.