„Madarat tolláról”, szárnyas ételek

„Madarat tolláról”, szárnyas ételek

A Szeged 2-es csoport novemberi projektjének témája a „Madarat tolláról” – darvadozás, madárvonulás, szárnyas ételek. Ennek keretében tartottuk meg a Gasztró Klub foglalkozásunkat is vasárnap délután.

A novemberi angol óráink is a madarakról és a madárvonulásról szólnak ebben a hónapban. Anna segítségével egyre több információt tanulunk meg a madarak életéről a játékos foglalkozásokon.

Vasárnap a Közösségi Házban gyülekeztünk, hogy a novemberi gasztró Klub foglalkozáson is részt vegyünk.

A közösen töltött délutánunk során a Bonafarm jótékonysági vásárára készítettünk karácsonyfa díszeket Benczúr Bella önkéntesünk segítségével, majd két csoportra bontva indultunk el egyik kedvenc helyszínünk a Bulikonyha felé.

A főétel szintén a madarakhoz kapcsolódott, barbecue-s csirkeszárnyakat készítettünk krumplipürével, és mivel november van a desszert most ehető tökfigurák voltak.

 

A nagyok segítségével nagyon gyorsan és vidáman telt el ez a gasztró foglalkozás is.

Már nagyon várjuk a legközelebbi alkalmat, amikor ismét meglátogathatjuk a Bulikonyhát.

Vass Szandra, Szeged 2-es csoport