Főzősuli Nagybajomban
„Az idegen nyelv és kultúra projekt keretében főzősulit tartottunk. Előző héten megismerkedtünk a német konyha ételeivel, párolt vöröskáposztát készítettük, melyhez kolbászokat sütöttünk, majd sajtokat kóstoltunk. A mai alkalommal, október 27-én az angol gasztronómia ételeivel ismerkedtünk meg. Angol reggelit sütöttünk, mely sült szalonnából és tojásból, paradicsomos babból, kolbászból, sonkából és pirított kenyérből készült. Ennek a projektelemnek a lényege, hogy a külföldi tematikus tábor étkezési szokásaival, ételeivel, hagyományaival megismerkedjünk, illetve az ehhez kapcsolódó szókincsünket bővítsük. Köszönjük szépen Horváthné Varga Tündi önkéntesünknek, hogy megismertette ezt velünk. Várjuk a folytatást!” Völfinger Rebeka, Nagybajom 1-es csoport
A főzősuli további életképei a Galériában megtekinthetők!