Labdarúgó edző lettem

Labdarúgó edző lettem

A Csányi Alapítványnál töltött időszak meghatározó volt számomra, hiszen rengeteg segítséget, mentorálást és különféle képzéseket is kaptam. Az Alapítvány keretein belül számos lehetőségem volt különféle programokban részt venni. Tanulmányi kirándulások, nyári táborok és különféle műhelymunkák segítettek abban, hogy szélesebb látókörűvé váljak és új készségeket sajátítsak el. Emellett az Alapítvány közösségi élményt is nyújtott: barátokat szereztem, akikkel közös céljaink voltak, és akikkel együtt fejlődhettünk.

Az egyetemi éveim szintén izgalmasak és kihívásokkal teli időszakot jelentettek. A Csányi Alapítványnak köszönhetően felkészülten érkeztem az egyetemre, ami nagyban megkönnyítette az átmenetet a középiskolából a felsőoktatásba. Az egyetem első éveiben sok új dologgal szembesültem: a tananyag mennyisége és komplexitása, az önálló tanulás fontossága és az időmenedzsment mind-mind olyan kihívások voltak, amelyeket meg kellett tanulnom kezelni. Szerencsére az alapítványnál tanult készségek és a mentorálás sokat segítettek abban, hogy magabiztosabban vegyem az akadályokat. Különösen élveztem a szakmai gyakorlatokat és a kutatási projekteket, amelyek révén mélyebben beleláthattam a választott szakterületembe. Ezek a tapasztalatok nemcsak szakmai fejlődést, hanem új kapcsolatokat is hoztak, amelyek a későbbi karrierem szempontjából is értékesek voltak. Mind az alapítványi, mind az egyetemi évek során sok támogatást és ösztönzést kaptam, amelyek segítettek abban, hogy kiteljesedhessek. Az alapítvány és az egyetem közösségei egyaránt támogató légkört biztosítottak, ahol fejlődhettem és kibontakoztathattam a tehetségemet.

Természetesen voltak nehézségek is. Időnként nehéz volt egyensúlyozni a tanulás, a család és a barátok között, és néha úgy éreztem, hogy túl sok a teher. Azonban minden egyes kihívásból tanultam, és ezek az élmények formáltak azzá az emberré, aki ma vagyok. Összességében a Csányi Alapítványnál és az egyetemen töltött időszakok meghatározóak voltak a fejlődésem szempontjából. Ezek az évek nemcsak szakmailag, hanem emberileg is gazdagítottak, és olyan alapot adtak, amire a jövőben is bátran építhetek.

Mindezek eredményeképpen, az egyetemi tanulmányaim lezárultával július 7.-én vasárnap vehettem át labdarúgó edzői diplomámat!

Szeretném megköszönni a Csányi Alapítvány, mentoraim és Miklós bácsi támogatását is, mely nagyban hozzájárult a sikeremhez!

Köszönettel,

Balog Dániel

Kaposvár 3-as csoport