Sikeres középfokú nyelvvizsga

Sikeres középfokú nyelvvizsga

Kiss László Ákos vagyok, a Jászság 4-es csoport tagja. A 2023-2024-es tanévben egyik fő célunk a középfokú angol nyelvvizsga megszerzése volt. Az alapítványi fejlesztő órák során fejlesztő tanárunk, Páll Márta nagyon sokat segített a felkészülésben. Jól éreztük magunkat a felkészülés során, mivel én mindig Zsoltival gyakoroltam a páros feladatokat, így még jobb hangulatban teltek a fejlesztő órák.

Tanárnőnk és mentorunk javaslatára jelentkeztünk a 2024. májusi DEXAM középfokú komplex nyelvvizsgára, amelynek a szóbeli vizsgáján jó eredményt értünk el, és ezt követően már csak az írásbeli vizsga eredményei miatt kellett izgulnunk.

Csoporttársammal, Kovács Zsolttal sikeres középfokú komplex angol nyelvvizsgát tettünk, és ma már örömmel tarthatjuk kezünkben a nyelvvizsga bizonyítványunkat. Szeretném megköszönni az Alapítványnak a lehetőséget, és a fejlesztő órákat, Páll Márta fejlesztő tanárunknak a magas fokú felkészítést, és mentorunknak a támogatást. Köszönjük (Kiss László Ákos- Jászság 4-es csoport)