DIPLOMÁT SZEREZTÜNK!

DIPLOMÁT SZEREZTÜNK!

„Május 17-én végre elérkezett az a pillanat, amire már nagyon régóta vártam: diplomás lettem, méghozzá kétszeresen. Az elmúlt pénteken ünnepélyesen lezártam az alapképzésemet pszichológia és kommunikáció szakon. Elmondhatatlan érzés volt, amikor a kezembe vehettem a diplomáimat, hiszen ezek az évek kemény munkával, számos kihívással és rengeteg tanulással teltek. Nehéz elhinni, hogy ez a nap végre elérkezett, de itt vagyok, és sikerült!
Az ünnepség pillanatai örökre emlékezetesek maradnak számomra. Ahogy a színpadon álltam, és hallottam a nevemet, szinte megállt az idő. A közönség tapsa, a barátaim és családom büszke arca mind megerősítette bennem, hogy minden erőfeszítés megérte. Ezt a pillanatot soha nem felejtem el.
Hatalmas hálával tartozom az Alapítványnak, amely támogatása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Köszönöm, hogy bíztak bennem, és teljes ösztöndíjjal támogattak a McDaniel College-ban töltött éveim során, és egy lépéssel közelebb hoztak a céljaim eléréséhez.
Ez a nap nem csupán a tanulmányok lezárását jelenti számomra, hanem egy új kezdetet is. Nincs megállás, hiszen februárban jelentkeztem a pszichológia mesterszakra, így az elkövetkező időszakot a felvételikre való készülés fogja kitölteni. Kíváncsian várom az új lehetőségeket és kihívásokat, amelyek előttem állnak. Tudom, hogy még rengeteget tanulhatok és fejlődhetek, és már alig várom, hogy belevágjak ebbe az izgalmas új fejezetbe.”

Nógrádi Nóra, Kaposvár 3

„Szeretném megköszönni a támogatást, amit kaptam, és hogy elvégezhettem a McDaniel College politológia szakát. Az Alapítvány segítsége nélkül nem lett volna lehetőségem erre a fantasztikus két évig tartó útra indulni. Külön köszönetet szeretnék mondani Csányis társamnak, Nórinak is, akivel együtt haladhattunk az úton, és akinek a támogatása és motivációja hatalmas húzóerő volt.
Az elmúlt két év tele volt kihívásokkal, inspirációval és persze rengeteg tudással. Sok élményt és tapasztalatot szereztem, amit mindenképpen kamatoztatni fogok a jövőben. Ez a tapasztalat egy olyan alapot teremtett számomra, amelyet büszkén viszek magammal az élet minden területén.
Úgy érzem, hogy nem csak szakmailag, de személyemben is rengeteget fejlődtem az elmúlt időszakban. Örömmel gondolok majd vissza ezekre az évekre, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amelyet megoszthattam társaimmal és tanáraimmal.
Köszönöm a támogatást és a lehetőséget, amit kaptam. Biztos vagyok benne, hogy az itt szerzett tudás és tapasztalat hosszú távon is hasznos lesz az életemben.”

Járay Bianka, Pécs 2