JÁRAY BIANKA

JÁRAY BIANKA

Az Életút Programot példaértékűen teljesítő támogatott

Járay Bianka 2008-ban lett az Alapítvány Pécs 2-es csoportjának tagja. Csoportjában mindvégig meghatározó szerepet töltött be, de jó kapcsolatot ápolt a párhuzamos csoportok diákjaival is.

Bibi alapító tagja az Össz-művészeti tábor Kreatív írás szekciójának, melynek hetedik éve vezetője is. Itt nem csupán az alkotás rejtelmeibe segíti bevezetni csányis társait, hanem egy olyan közösséget is sikerült létrehoznia, ahol a tagok megoszthatják egymással érzelmeiket, támaszra lehetnek egymásban életük nehezebb periódusaiban.

Bibi aktív résztvevője az Alapítvány nyelvi versenye megújításának, évről-évre számíthatnak rá a nyelvi munkacsoport tagjai a feladatsorok összeállításában, a szóbeli meghallgatásokon.

A Központi Iroda munkatársaként két éven át látta el a kommunikációs referensi feladatokat, megújította a közösségi felületeken Alapítványunk megjelenését, ő volt felelőse az S10 Akadémia programjainak, és meghatározó szerepet töltött be a vacsoraestek szervezésében, lebonyolításában.

Bibi személyisége is megragadó, rendkívül jól kommunikál, megtalálja a hangot társaival és bármilyen rendű és rangú partnerrel egyaránt. Társai méltán tekinthetik példaképüknek.

Dátum

2024. 05. 09.

Kategória

Ágoston Attila 2024