Urr András

2015. szeptemberében a nagybajomi 2. számú tehetséggondozó csoport mentora lettem. Akkoriban középiskolás korosztály mentorálásával foglalkoztam, akik azóta szakmai végzettséget, egyetemi alap-, és mesterdiplomát is szereztek. Közülük mindenki már a munka világában is helyt áll. Igyekeztem őket nem csak tanulmányaikban segíteni, hanem emberileg is felkészíteni őket a nagybetűs életre. Büszke vagyok, hogy az Alapítványon keresztül tehettem ezt. 2017-ben újabb fiatalokkal bővült a csoportom, így lehetőségem adódott az általános iskolás korosztállyal elkezdeni az Életút Programot. Olyan gyorsan elteltek ezek az évek, hogy immár ők is hamarosan érettségiznek, szakmai vizsgát tesznek és felsőfokú oktatási intézménybe jelentkeznek. Igyekeztem őket közösséggé nevelni, hogy tudják azt, nincsenek egyedül a világban és számíthatnak egymás segítésére. Bízom benne, hogy a belefektetett munka meghozza gyümölcsét és mindenki megtalálja a helyét és a boldogságát.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek találják meg érdeklődési területüket, bontakoztassák ki tehetségüket, tűzzék ki saját céljaikat, s ezek mellett jól is érezzék magukat. Ebben szeretnék a legjobb tudásom szerint az Ő segítségükre lenni.

Dátum

2024. 06. 01.