Athén vs Spárta

Athén vs Spárta

Augusztus 31-én a Közösségi Házban gyűltünk össze 9 órakor, majd reggeli után meghallgattuk Dorina előadását a biztonságos közlekedésről.

Sebők Marci és Berta Gábor rengeteget készült erre az alkalomra, mivel egy szerepjátékos terepasztalt építettek nekünk, aminek a háttértörténetét, karaktereit és annak képességeit, a pályát és annak részleteit ők eszelték ki ketten. A görög témának megfelelően Spárta és Athén szállt szembe egymással. Egészen ebédig játszottunk, de gyorsan elrepült az idő, mivel nagyon belemerültünk a játékba. Sokat segített, hogy a játékvezetők nagyon jól meséltek az egész játék közben, és még háttérzenét és a helyszínek mesterséges intelligencia segítségével megálmodott képeit is kivetítették. Ebéd után azonnal folytattuk, mert épp egy erős ellenféllel való küzdelmet szakítottunk meg.

            

Az athéni csapat egy óriáskígyó ellen küzdött, a spártaiak pedig egy Minótaurosszal. A harcot a nehézségek ellenére mindkét fél sikeresen zárta, az Alvilágba való leszállást és az ősellenségek leküzdését szerencsésen megoldottuk.

       

Majd elkövetkezett az egymás elleni csatánk, ezt, már a felszínen, az Agóra mellett vívtuk, aminek nem más lett a vége, mint az Athéniak győzelme. Nagyon élveztük ezt a napot és örültünk, hogy Marci és Gábor elhozták nekünk ezt a játékot, amiben rengeteg kemény munkájuk volt és tervezik még tovább fejleszteni nekünk! Köszönjük!

 

Nagy Szolanzs, Török Fanni Sz3-as csoport