Gyerekszemmel

Köztársasági Ösztöndíjat kaptam

A tanévnyitó ünnepségen került sor a Köztársasági Ösztöndíj átadására, amit minden évben a legjobb felsőoktatásban tanuló diákoknak ítélnek oda.

Adománygyűjtés

 

Bankszámlaszám:

11794008-22221111

Feliratkozás hírlevélre

 
 
 

Hírek

2014 szeptember

qqqq
 

Focibajnokság - Versenyfelhívás

 - 

Az előző évekhez hasonlóan az idei tanévben is megrendezésre kerül a Gyermekparlament által meghirdetett Alapítványi Focibajnokság.

 
DSCF1762.JPG
 

Szülői értekezlet Mohácson

 - 

A tanév első szülői értekezletét Mohácson szeptember 17-én, szerdán 17-órakor, közösen tartotta meg a két újonnan induló csoport.

 
af
 

Tanévkezdő szülői értekezlet

 - 

Tanévkezdő szülői értekezletet tartottunk Kaposváron szeptember 16-án. A legifjabb csányisok szülei megismerkedtek az első félév programjaival.

 
qqqq
 

Versenyfelhívás

 - 

A 2014/15-ös tanévben egy öt fordulós angol és német Nyelvi Versenyre hívunk Benneteket!

 
qqqq
 

Eredményhirdetés

 - 

A Csányi Alapítvány a Gyermekekért a MICROSOFT Magyarországgal közösen „Gép vagy nem gép - ez itt a kérdés” címmel meghirdetett pályázat eredményhirdetése.

 
xzk
 

Szülői értekezlet Kaposváron

 - 

Sajnos az időjárás közbeszólt, így nem tudtuk megtartani hagyományos tanévnyitó családi napunkat, ezért szeptember 13-án szülői értekezletet tartott a K3-as csoport.

 
DSCF1635.JPG
 

Léghajó Program Mohácson

 - 

Szeptember 13-án, szombaton a Mohácsi Közösségi Ház mindkét csoportja egy - egy 5 órás elsősegély tanfolyamon vett részt a Léghajó Programmal közös szervezésben.

 

 

 
oppop
 

Szülői értekezlet Szegeden

 - 

Az új tanév első szülői értekezletére került sor szeptember 12-én.

 
P9100366.JPG
 

Tanévkezdő szülőértekezlet és pénzügyi tanácsadás Jászberényben

 - 

A Jászsági Közösségi Ház tanévkezdő szülői értekezlete és fogadó órája szeptember 10-én került megrendezésre. Dr. Radoszáv Miklós az Alapítvány operatív igazgatója is jelen volt, így lehetőségünk volt személyesen is beszélgetni vele.

 
wwwsx
 

Köztársasági Ösztöndíjat kaptam

 - 

A tanévnyitó ünnepségen került sor a Köztársasági Ösztöndíj átadására, amit minden évben a legjobb felsőoktatásban tanuló diákoknak ítélnek oda.

 
 
 1  2  3  4  5  6  7  ...  116  117 »