Gyerekszemmel

Kis-mentorkodtunk

A tokaji idegennyelvi és honismereti táborban tölthettünk el egy hetet kis-mentorként a pécsi, szegedi illetve nagybajomi csoportokkal együtt.

Adománygyűjtés

 

Bankszámlaszám:

11794008-22221111

Feliratkozás hírlevélre

 
 
 

Hírek

2015 július

sbu
 

Kis-mentorkodtunk

 - 

A tokaji idegennyelvi és honismereti táborban tölthettünk el egy hetet kis-mentorként a pécsi, szegedi illetve nagybajomi csoportokkal együtt.

 
nyl
 

Tokaj tanári szemmel

 - 

Izgalommal és nagy várakozással vágtunk neki a tokaji idegennyelvi és honismereti tábornak, hiszen mind a ketten kezdő táboroztatók vagyunk.

 
qgqq
 

Városnézőben

 - 

Késő délután (július 5.) szállt le gépünk a Heathrow reptéren Londonban. 30 fiatal vágott neki az egyhetes kalandnak, amit az egész éves alapítványi nyelvi versenyen elért kiváló eredményük jutalmaként nyertek el (B2 és C1 szint).

 
jeio
 

Nyelvi tábor Berlinben

 - 

A mai napon (július 5.) kilenc csányis diák vághatott neki a berlini kalandnak. Az éves német nyelvi projekt eredményeként tanulóink 1 hetes nyelvtanfolyamon vesznek részt Berlinben.

 
gt
 

Klebersberg díj a nagybajomi diáknál

 - 

Mikor a tavalyi év szeptemberében átléptem az iskola küszöbét immár másodszorra, nem gondoltam, hogy az idei évben én leszek a kollégium legeredményesebb diákja.

 

 
sdvísdv
 

Robot kaland

 - 

Július 1-én az NI Mentor Program (National Isntruments, Debrecen) keretében az Alapítvány 9 munkatársa bepillantott a robotok programozásának különleges világába.

 
afdgad
 

Országos bajnokág

 - 

A Magyar Atlétikai Szövetség által rendezett országos atlétika bajnokságon vettem részt a június utolsó hétvégéjén (június 27-28).

 
rfF
 

Érettségi és felvételi között

 - 

Eredményes és rendkívül nehéz tanévet zártunk. Mindenki támogatását és munkáját köszönjük!

 
fdadh
 

Pályázati felhívás

 - 

A Csányi Alapítvány „Helymegújító” pályázatot hirdet.

 
kisebbitett400007.jpg
 

Gólyatábor 2015

 - 

Újra itt vagyunk a sarlóspusztai birtokon az új csányisokkal, a „Gólyákkal”, akik hatalmas izgalommal várták a rájuk váró feladatokat.

 
 
 1  2  3  4  5  6  7  ...  147  148 »