Edzősködtem

A hétvégén került megrendezésre az UDO Moderntánc kupasorozat első állomása, Törökszentmiklóson (december 3.).

Ezúttal már csak, mint edző vettem részt a versenyen. De ez mégsem jelenti azt, hogy kicsit is kevésbé izgultam volna, mint mikor én állok a színpadon. Sőt, azt hiszem edzőnek lenni sokkal nagyobb feladat, mint táncosnak. Sokan nem is gondolnák, hogy ez milyen összetett feladat, de egy-egy gesztus, mondat vagy mosoly után nem is kételkedem, hogy mást kéne csinálnom.

Elmondhatatlanul jó érzés fogott el ezen a versenyen is, amit nagyon sok készülés előzött meg. De megérte, hiszen ez a 21 fő végül 3 arany, 3 ezüst és 1 bronzéremmel térhetett haza. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen szuper csapat edzője lehetek! Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, és nagyon jó látni a büszke, vidám, hálás arcokat. Hamarosan itt a tavasz, a nagy verseny időszak. Bízom benne, hogy akkor is legalább ilyen jól fogunk szerepelni!

Tóth Zsófia, Jászság 3-as csoport