Közösen gyújtottuk meg a második gyertyát

Vasárnap (december 7.) délelőtt mind három csoport közösen zárta az évet a Jászsági Közösségi Házban.

Itt voltunk valamennyien: általános iskolások, középiskolások és a felsőoktatásban tanulók is. Legtöbbünkkel jöttek testvérek, szülők, nagyszülők is, így több mint százan ünnepeltünk. A nagyteremben teaházat rendeztünk be, egy másik teremben nemezből mécsest készíthetett akinek kedve volt. Az ünnepi műsorra már a szomszédos Malom Színházban került sor, mivel kinőttük a legnagyobb termünket is. Advent második vasárnapján mi Csányisok, közösen gyújtottuk meg a  koszorú második gyertyáját. Miklós bácsi köszöntött bennünket, beszélt rólunk, a teljesítményeinkről, munkánkról. Ezt követően verseltünk, énekeltünk.

A Malom Színház és Főnix Fészek Műhelyház szolgáltatta komikus, akrobatikus elemekkel tarkított meglepetés műsorát az angol Ashslee Male, a spanyol Alba Valejo Picado és az Izraelből érkező Roni Mundel önkéntes lányok főszereplésével. Az interaktív előadásban szülő és gyermek egyaránt aktívan részt vett, mely fokozta a vidám hangulatot. Fülöpné Paksi Katalin önkéntesünk minden diáknak névre szóló kis süteménnyel kedveskedett, amit ezúttal is külön köszönünk.

Az ünnepség után átvehettük az Alapítvány ajándékait: a 2015-ös naptárat, a 2013-14-es évi Évkönyvet, posztert a Csányi Alapítvány futball-válogatottjáról és nem utolsó sorban az élelmiszercsomagokat.

Nagyon szépen köszönjük az Alapítványnak az egész éves segítséget, és az ajándékokat!

A jászsági diákok